En god kredit historie

En god kredit historie

Heldigvis, hvis du er heldig nok til at have en anstændig kredit historie, vil du aldrig nødt til at beskæftige sig med en negativ kredit historie. Din kredit futures er langt sjovere og lovende end de mennesker med alvorligt beskadiget kreditværdighed.

Hvis du har fået stjålet din identitet og kan have brugt dine kreditkort til at betale for udgifter, som du ikke kan forklare eller gøre godt med, kan du optrappe og tage ansvar. Det er en close-ended sag, men af samme grund enhver, der ikke tager ansvar og ansvar for deres handlinger er uærlig.

Også af samme grund er enhver, der forsøgte at drage fordel af en anden persons ulykke ved at opkræve deres forbrugsvarer på kreditkort, uærlig og efter min mening helt angrer. Og af samme grund, enhver, der nogensinde har forsøgt at tage, mens de leverer en tjeneste er en fjende, og du bør over for borgerne i USA.

Pointen her er, at leve et ansvarligt liv vil gøre dig i stand til at erhverve værdifulde oplysninger og oplysninger, der vil hjælpe dig til at blive mere kredit værdig i øjnene af kreditorer. Leve et liv, der mangler integritet og ansvarlighed kan skade kredit og kreditværdighed. Dette er den sidste ting, du ønsker for din fremtidige kreditværdighed. Næstbedste er, som jo ældre kredit rapport bliver, jo sværere er det at fjerne fejl, forkerte oplysninger og delvist forkerte betydninger fra dine optegnelser.

Købe et hus

Når det kommer til at foretage et køb som et hjem, kilden og brugen af kapitalen er, hvad der bestemmer din kreditværdighed, ikke hvad du bærer rundt på i lommen. I lyset af den økonomiske usikkerhed, er det sikrere at holde dine penge på et sikkert sted og ikke risikere at miste det ved at gøre en stor bolig køb.

Dette gør at købe et hjem, at meget vigtigere end blot at pådrage sig en vis gæld og betale det ud senere. Kravene er strenge, men er baseret på detaljerne i netop din situation. Hvorvidt du vil kvalificere sig til et bestemt program afhænger af den type lån, du søger, din indkomst, din gæld sammen med aktiver, din nuværende kredit, og din evne til at foretage betalinger rettidig. Når du ved, hvad alt dette betyder, at det bliver meget lettere at vide, hvad din kreditværdighed er.

Evnen til at låne penge

En låntagers kreditværdighed bestemmes af deres evne til at tilbagebetale et lån, der i sidste ende vil blive taget ud i sin nuværende form, med renter af gælden afspejlet i kreditrapporten.

Dette omfatter kreditkort og hjem realkreditlån finansiering ens, og bør omfatte billån også. Kreditrisiko er en funktion af din indkomst, din regning betalingshistorik, og din kredit score.

Hvis du tænker på dine kreditkøb på denne måde, kan du se, hvor vigtigt det er at kende din egen kredit score og kreditværdighed rating, der vil blive betragtet som en integreret del af din samlede kredit plan.

Tips til at forbedre din kreditværdighed

Hvis du finder dig selv med en nedsættende rapport, her er nogle trin til at hjælpe dig med at få kredit:

1 Få din kredit rapport. Du har ret til en kredit rapport om året ved lov. Kontroller omhyggeligt for at sikre, at alt i betænkningen er legitimt. oprindelige kreditorer kan stadig rapportere, at du er en ubetalt eller kriminel klient, men negative oplysninger i din kredithistorik vil trække disse rapporteringsoplysninger ned. Hvis du har poster, der kan bestrides, skal du rapportere fejlene til kreditbureauet med certificeret post, der anmodes om returvaremodtagelse sammen med en kopi af rapporten. Du skal også indsende en rapport med enhver dokumentation, som du kan finde, herunder kopier af lønsedler og dokumenter, der bekræfter din indkomst.

2 Studielån har de strengeste krav, og kan resultere i, at alle dine kreditforpligtelser sælges værftet til en eller endda en række samlere. Hvis dette er tilfældet, eller du aldrig har betalt dine studielån, så rapport delinquencies på din rapport. Hvis nogen forsøger at indsamle på en kriminel gæld, som du ikke er juridisk ansvarlig for, så er de overtræder Fair Inkasso Practices Act.

3 Hvis du har ubetalte skattefrist eller afskrivninger på din rapport, skal du sørge for, at din rapport er korrekt, og skride til handling, hvis de ikke er det. Sørg for, at både inkassobureauet og bureauet har ret til at indsamle penge fra dig, og at kravet blev startet af dig, og at du vidste om det.

Samlere er meget vanskelige lovligt, og hvis du ikke er bekendt med lovene om, hvordan de kan handle, kan du ende med at indrømme en gæld, du ikke skyldte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *